NL
Search

Ons Magazine

Ons verhaal

Lily, 25 jaar, leerling verpleegkundige

* Vraag 1: Als je een geur was … dan was ik de geur van mijn teddybeer toen ik klein was. Hij had een zoete geur. Ik vond het heerlijk om met mijn neus begraven in zijn zalige, geurige nek in slaap te vallen.   
 
* Vraag 2: Als je een ingrediënt was … dan was ik een sinaasappel. Heerlijk zoet, en een enorme bron van vitaminen. Bovendien perfect als garnituur voor zoute gerechten; de subtiele toets die alles beter doet smaken.
 
* Vraag 3: Als je een plant was … dan was ik een ficus. Met mijn overvloed aan bladeren verfraai ik niet alleen het decor van huizen, ik reinig zelfs de binnenlucht!
 
* Vraag 4: Als je geluid was … dan zou ik het geluid zijn van golven aan het strand. Krachtig en prachtig tegelijk. Een troostende kracht waar je gelukkig van wordt.   
 
* Vraag 5: Als je een bestemming was … dan was ik een ver land. Een land waar dieren in vrijheid leven, waar de natuur behouden blijft, en waar de lucht zuiver is en zonder vervuiling.
 
* Vraag 6: Als je een herinnering … dan was ik mijn vakantie van vorig jaar. We maakten heerljke, lange boswandelingen. De bladeren van de hoge bomen beschermden ons tegen de hitte. We deelden de stilte enkel met de vogels om ons heen..  
 
* Vraag 7: Als je een droom was … was ik voor eeuwig jong en in goede gezondheid. Levendig als een twintiger, vrij, en nog een heel leven voor me.
 
* Vraag 8: Als je een goed voornemen was … dan zou ik een einde maken aan goede voornemens. Ik zou ze vervangen voor actie.  In plaats van te zeggen: dit jaar ga ik dit en dat doen, zou ik het nu meteen doen.

What'snew

Ons online magazine