NL
Search

Ons Magazine

Ons verhaal

Marie, 31 jaar, social media manager

* Vraag 1: Als je een geur was … dan zou ik de geur zijn van mijn moeder. Ze droeg vaak lavendelgeuren. Als kind rook ik het altijd wanneer ze mij kwam instoppen. Haar huid was net zo zacht als dat het zoet was.
 
* Vraag 2: Als je een ingrediënt was … dan zou ik basilicum zijn. Ik ben dol op die smaak, zowel rauw als gekookt. Het brengt elk gerecht tot leven.
 
* Vraag 3: Als je een plant was … dan zou ik een gele, botanische narcis zijn. Ik zou dan elke lente weer vreugde brengen in de tuinen van mijn buurt.
 
* Vraag 4: Als je geluid was … de noten van een contrabas. Zacht en warm: het eerste wat je hoort aan het begin van een solo-concert. Zo eentje waarvan de dromerige tonen je vervoeren naar een prachtig universum.
 
* Vraag 5: Als je een bestemming was … dan was ik mijn ouderlijk huis. Wat ik me vooral herinner is het gelach, de leuke wedstrijdjes, het met elkaar delen, en de liefde. Helaas bestaat deze plek niet meer, maar het zit wel voor altijd in mijn hart.
 
* Vraag 6: Als je een herinnering … dan zou ik de kerstavond zijn waarop ik bijna de kerstman zag. Hij was cadeautjes rondom de boom in woonkamer aan het leggen en ik hoorde hem achter de deur. Mijn ouders moedigden me aan om te gaan kijken maar, ik was bang! Die nacht zou ik eigenlijk bewijzen dat hij echt bestaat.
 
* Vraag 7: Als je een droom was … dan was ik een prachtige scène die je laat lachen en zingen tegelijk. Na dit soort dromen word je altijd blij wakker en je blijft de hele dag vrolijk.
 
* Vraag 8: Als je een goed voornemen was … dan zou ik er altijd voor kiezen om de mensen die ik liefheb vaker te zien. Mijn familie, mijn vrienden...

What'snew

Ons online magazine