NL
Search

Ons Magazine

Ons verhaal

Isabella, 26 jaar, Master student

* Vraag 1: Als je een geur was … dan zou ik de geur zijn van rozen. Een geur die zo bijzonder en lief is, dat het telkens weer nieuwe vreugde brengt.  
 
* Vraag 2: Als je een ingrediënt was … dan zou ik peper zijn. De smaak is haast vulkanisch maar hij kan ook heel subtiel zijn. Peper geeft energie aan alles.  
 
* Vraag 3: Als je een plant was … dan zou ik een stekelige cactus zijn. Het is niet makkelijk om mij van dichtbij te leren kennen, maar wie voorzichtig is ontdekt mijn ware schoonheid en de schatten die ik diep van binnen bewaar.
 
* Vraag 4: Als je geluid was … dan zou ik het geluid zijn van kristal. Zo zuiver en delicaat dat het je recht in je hart raakt: krachtig en zen.
 
* Vraag 5: Als je een bestemming was … dan zou ik de top van de Mount Everest zijn. Op de hoogste berg van de wereld zou ik het leven overpeinzen, en alle mogelijkheden zien die het leven mij biedt.
 
* Vraag 6: Als je een herinnering … dan zou ik mijn oma zijn. Ze zou ons de hele dag laten spelen, ze zou ons verhalen vertellen bij het vuur, en ze zou ons heerlijke taarten voorschotelen, gemaakt met fruit uit haar tuin. Zo herinner ik mijn gelukkige jeugd.  
 
* Vraag 7: Als je een droom was … dan was ik een vogel. Vrij en gelukkig. Ik zou de hele dag zingen en van boom naar boom vliegen. Totaal zorgeloos.
 
* Vraag 8: Als je een goed voornemen was … dan was ik een sportwagen. Snel, maar hij staat ook symbool voor een evenwichtig leven, en voor plezier en welzijn.

What'snew

Ons online magazine