NL
Search

Ons Magazine

Ons verhaal

city escape - vind de natuur in de stadsjungle

Het is hartje winter. Op deze ijskoude dag schijnt de zon buiten fel. Het is lunchtijd dus je besluit om een wandeling te maken. Je pakt jezelf stevig in: een warme muts, een sjaal, en zachte, wollen handschoenen. 

Je woont in het hart van de stad, tussen twee gebouwen in, en je droomt ervan om te ontsnappen naar de natuur, al is het maar voor even. Je loopt stevig door, versterkt door de kou op je wangen. Bij de eerstvolgende straat sla je rechtsaf, je steekt de weg over en je arriveert bij een park. Hier begint jouw reis, tussen al die verschillende boomsoorten.

De zon schijnt prachtig door de kale takken van de bomen, en ondanks de kou warmen de zonnestralen je lekker op. Je koestert het prachtige licht, en je kijkt met aandacht naar de natuur om je heen. Al het andere lijkt te verdwijnen. Geen gebouwen, geen mensen op bankjes, geen steegjes. Je bent alleen met de bomen en de zon.

In je fantasie ben je beland in een prachtig bos. Het geluid van je eigen ademhaling is het enige wat je hoort in deze rustgevende stilte. Het park is de plek om je batterij even op te laden, om je eigen balans terug te vinden. De directe verbinding met de grond onder je voeten, met de rustige, doch levendige natuur om je heen, vormt een directe verbinding met jezelf.

Je voelt je als nieuw. Klaar om weer contact te maken met de buitenwereld. Klaar om je drukke schema voort te zetten. 

#Nature

#Urban life

What'snew

Ons online magazine