NL
Search

Ons Magazine

Ons verhaal

Mijn zen plek: mijn huis, mijn heiligdom

Weet je nog toen je moeder zei dat je je slaapkamer moest opruimen? Die van mij zei altijd dat een opgeruimde geest in een opgeruimde kamer leeft. Jaren later besefte ik dat ze gelijk had. Want, de kunst van het inrichten en het versieren van je huis is heus niet alleen weggelegd voor stylisten van tijdschriften. Het kan ook de sleutel zijn tot meer welzijn! Tijd dus om die beroemde uitspraak aan te passen naar: een gezonde geest, in een gezond huis!

Hier zijn tal van trucjes voor. Begin bijvoorbeeld met een goede schoonmaak. Gooi alle rotzooi en nutteloze dingen weg.

Daarna ga je verder met eenvoudige doch effectieve taken als het herschikken van meubels.  Eeuwenoude wijsheden vertellen ons dat de positie van je bed, directe invloed heeft op de kwaliteit van je slaap. 

Om je huis helemaal zen te maken kies je voor zachte kleuren en materialen. Zachte verlichting, en kaarsen, zijn het beste voor de stemming. Daarna is het een kwestie van enkele decoratieve objecten toevoegen. Comfortabele kussens bijvoorbeeld.

Zorg voor een harmonieuze sfeer in je huis en je vindt de juiste balans voor jou. Binnen een paar dagen zal je merken dat deze kleine veranderingen ervoor zorgen dat je huis zuiverder aanvoelt. Van je huis je heiligdom maken is de eerste stap naar een meer zen leven.

#Zen

#Detox

#Mind

#Body

#Well-being

What'snew

Ons online magazine