NL
Search

Koriander

zaad olie

Eén van 's werelds meest krachtige plantaardige ingrediënten is koriander. Koriander is 100% biologisch afbreekbaar, hernieuwbaar en rijk aan omega 6. Zijn revitaliserende kracht wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele kruidengeneesmiddelen.

We hebben de kostbare extracten van koriander in vederlichte texturen gegoten die kwetsbaar haar versterken.


Maak uw haar sterker met elk gebruik en laat de levendige aromatische geuren uw zintuigen wekken.

Zelfs kwetsbaar haar kan zijn betere natuur vinden.

KORIANDER

ZAAD OLIE

Vitaminen, mineralen, uitstekende werkzaamheid: koriander heeft het allemaal. Herontdek de aloude krachten van korianderolie en de unieke effecten die het heeft op haar.

Ons korianderzaad is geteeld door ons geselecteerde boeren. Zo halen we onze olie rechtstreeks bij de bron, zonder tussenkomst van andere partijen. Korianderzaad is 100% biologisch afbreekbaar en is bovendien bijzonder rijk aan voedende lipiden (omega-6).
 
Onze studies tonen aan dat bij gebruik van leave-in producten, korianderolie de oppervlaktekwaliteit en kracht van kwetsbaar haar verbetert. 

Een beetje geschiedenis

Wist je dat de liefde voor koriander al bestaat sinds 5000 voor Christus? Sporen van het kruid zijn gevonden in graven van de oude Egyptische farao's, maar ook in Israël.
 
Oude Romeinen waardeerden koriander vooral om de verfrissende geur van het zaad, en de Griekse "vader van de geneeskunde" Hippocrates, prees de vele voordelen van koriander voor de gezondheid.

De zaden

Koriander zelf ken je waarschijnlijk wel. Dit heerlijke kruid met slanke stengels, donkergroene bladeren en witte bloemen is bij velen favoriet in de keuken. Maar, botanici ontdekten een geheim in de holle ruimten van de volle, bruine zaden, gevuld met essentiële oliën. Als je korianderzaad plet, onthult het zaad een nootachtig, kruidig, warm, en sinaasappel-achtig aroma: een bijzonder heerlijke geur. 
coriander

Wij kiezen voor koriander

We kunnen het niet genoeg benadrukken: de grote hoeveelheden chlorofyl in koriander maakt het een van de meest krachtige ingrediënten voor een effectieve detox, het uitfilteren van gifstoffen, en op celniveau helpt het bij het reinigen van het lichaam. Koriander fungeert ook als kalmerend kruid, het helpt angst en stress te verminderen, het verbetert de van kwaliteit van je slaap en het is ook nog eens goed voor je haar!
 
Dus: spice up your hair!

Producten uit de Koriander lijn:

KORIANDER
STRENGTHENING SHAMPOO

KORIANDER
CONDITIONing balm

KORIANDER
STRENGTH POTION

KORIANDER
masker