NL
Search

Onze beloftes

Ontdek waar Botanicals Fresh Care voor staat.

Onze beloftes

Botanicals Fresh Care is een premium haarverzorgingsmerk, verrijkt met botanische ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geïnitieerd door een nieuwe samenwerkingsvorm tussen kwekers, toeleveranciers, wetenschappers en ingenieurs. Botanicals Fresh Care biedt een uitzonderlijke ervaring op het gebied van schoonheid, te danken aan een combinatie van high-performance formules en unieke, zintuiglijke texturen en geuren: vrij van siliconen, parabenen en kleurstoffen.
commitment

HOGE KWALITEIT GRONDSTOFFEN

Bij Botanicals Fresh Care werken we alleen samen met producenten die voldoen aan strenge, specifieke selectiecriteria. Zo letten wij bijvoorbeeld nauwlettend op regelgeving, traceerbaarheid en analytische gegevens. Dit zorgt voor een transparanter - en ecologisch verantwoord proces, de beste kwaliteit, het beste resultaat, en de hoogste effectiviteit voor elk haartype.
Onze botanische ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd. Hierbij letten we niet alleen op werkzaamheid, maar garanderen we tevens de hoogste kwaliteit, dankzij een bedachtzaam extractieproces. Onze ingrediënten zijn uiteraard van natuurlijke oorsprong en duurzaam. Onze samenwerkingspartners worden elk gekozen om hun eigen, bijzondere expertise zodat we te allen tijden de beste kwaliteit kunnen garanderen.

commitment

DE BESTE BEAUTY FORMULES ZONDER SILICONEN, PARABENEN EN KLEURSTOFFEN

De haarverzorgingslaboratoria van L’Oréal Paris creëerden een uniek botanisch complex voor de Botanicals Fresh Care lijn, zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen. Een plantaardig complex van soja, kokosolie en een bijzonder plantenextract uit elke lijn geeft een uniek, zacht en weelderig gevoel aan het haar. Het haar is weer gevoed: precies zoals de natuur het bedoeld heeft.
We hebben besloten om kleurstoffen weg te laten, simpelweg omdat ze niet essentieel zijn voor een prettige ervaring.
commitment

EEN UNIEKE ERVARING

Geïnspireerd door passie voor planten, en dankzij onze expertise, brengen we de beste zintuiglijke formules. Niet zomaar een product, maar een unieke en authentieke boutique ervaring, die je kunt voelen, zien en ruiken.
Samen met onze parfumeurs creëerden we de meest unieke, aromatische geuren in de geschiedenis van L’Oréal Paris haarverzorging. Onze aromatische geuren dompelen niet alleen je haar onder in de heerlijkste geuren, maar wakkeren al je zintuigen aan en geven een puur gevoel van welzijn. Zo wordt het wassen van je haar niet alleen een hygiënische aangelegenheid maar ook een heerlijk moment voor jezelf
commitment

DUURZAAM VERPAKT

Uit respect voor het milieu kozen we ervoor om 100% gerecycled PET materiaal te gebruiken voor de verpakkingen van onze shampoos en treatments. Om afval te beperken zijn al deze verpakkingen recyclebaar. Botanicals Fresh Care zal altijd op zoek gaan naar de meest duurzame, milieuvriendelijke manier om te produceren.
Onze donkere, amberkleurige flessen zijn geïnspireerd door oude apothekersflessen: de beste manier om onze kostbare formules te beschermen, en te behouden.

Ontmoet onze Makers

hun verhalen